2014. dec 12.

Vászonkép: örökéletű karácsonyi ajándék

írta: Otthon Dekor
Vászonkép: örökéletű karácsonyi ajándék

 

Közeledik a karácsony, s vele az az időszak, amikor barátaink, rokonaink, ismerőseink fejében próbálunk kutatni: megpróbáljuk kitalálni, minek örülne a nagymama, a távoli, évente egyszer látott rokon, és az a barát, akinek mindene megvan, amit pénzen meg lehet venni. Ilyenkor jön el az ideje, hogy minden kis kreativitásunkat latba vetve kitaláljuk a tökéletes, mutatós, ideális ajándékot.

Hasznos, szép, emlékezetes

Manapság egyre gyakoribb, hogy egyedi naptárakkal, képkeretekkel próbáljuk leplezni, hogy kifogytunk az ötletekből. Ha azonban már a második, harmadik karácsony alkalmával készíttetetünk fotókönyvet, egyrészt gyorsan kifogyunk a felhasználható képekből, másrészt igencsak egyértelmű lesz szeretteink, barátaink szemében, hogy komoly ötlethiányban szenvedünk.

Ha szeretnénk valami hasznosat, szépet és igazán emlékezeteset, válasszunk ki inkább egyet kedvenc képeink közül és készíttessünk belőle teljesen egyedi, személyre szabott vászonképet!

Dekoratív, örök öröm

Egy ilyen ajándékkal garantáltan nem lőhetünk mellé, ráadásul csupán egyetlen képet kell kiválasztanunk – ha ezt eltaláljuk, akkor tökéletes meglepetést adhatunk szeretteinknek idén karácsonykor.

A legjobb pedig, hogy egy vászonkép minden lakásban jól mutat. Választható 2 vagy 4 centis fa keretre feszítve, de készíttethető belőle poszter vagy vászonnyomat is. A képet szerkeszthetjük, módosíthatjuk kedvünkre, ráadásul a vászonképekből gyakorlatilag minden méret létezik, sőt, a legtöbb vászonképek készítésével foglalkozó szolgáltató olyan tervezőprogramot ajánl, melynek segítségével az ideális méretet és méretarányt is be tudjuk állítani.

karacsonyi_face_ovardesign.jpg

Keretben az emlékek

Ráadásul bármelyik keretre feszített vászonképhez rendelhetünk akár egyedi keretezést is, így tökéletesen illeszkedhet a lakás stílusához. Ha pedig a berendezés egyszerű, letisztult, modern vagy fiatalos, a vászonkép már keret nélkül, magában a rámára feszítve is kifejezetten mutatós. A tervezés során azt is eldönthetjük, hogy a kép 2-4 centiméter széles éleire „ráfolyjon” a kép, vagy azt valami szép, a képhez és a lakás berendezéséhez illeszkedő színnel fessék meg.

Ezek a képek olyan festékkel és technológiával készülnek, aminek köszönhetően az élettartamuk akár 100 év is lehet. Ennek köszönhetően az általunk választott ajándék valóban örökéletű, egyedi, megismételhetetlen és kreatív lesz. Ami pedig ennél is előnyösebbé teszi, hogy a karácsony közeledtével szinte minden szolgáltatónál kedvezményes áron juthatunk hozzá ezekhez a mutatós, egyedi képekhez.

Ha mégsem ennyire személyhez kötött ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteid remek választás lehet webáruházunkban található vászonképeink egyike. Profi fotósok által készített káprázatos képek modern vászonképeken többféle méretben és elrendezésben, vagy ha különlegesebb ajándékot szeretnél válassz kézzel festett vászonkép kínálatunkból: www.ovardesign.hu

 

legszebb_ajandek_karacsonyra.jpg

Szólj hozzá

karácsony karácsonyi ötletek vászonkép karácsonyra vászonkép karácsonyra